Hypotéka mimo banku


Kdo nemá bankovnictví jako takové rád, má smůlu, protože se bez něj bohužel neobejde. Stát nutně musí mít kontrolu a pohybu peněz, takže vám výplatu na ruku už nikdo nedá a ani nesmí. Stát tak ví kolik jste si vydělali v běžném zaměstnání a zná i vaše příjmy mimo něj. Přesně ví, kdy peníze vyberete a při platbě kartou dokonce i co si kupujete. Proti tomu se nedá dělat naprosto nic. Pokud však potřebujete půjčit nějakou větší částku peněz, můžete bankovní sektor vynechat. Povolení k tomu mají totiž i nebankovní instituce a my se podíváme na jednu z jejich nabídek hypotéky. Jen tak narychlo, letem světem.

balíčky bankovek

Situaci, kdy potřebujete peníze jistě znáte a určitě jste ji někdy zažili. Nyní však potřebujete peníze na dům, nebo bungalov, či na obyčejnou malou garsonku. Prostě, chcete bydlet ve svém. Máte tedy možnost využít hypotéky. No, máte možnost, nic jiného vám nezbývá. Takže začnete hledat nějaké výhodné nabídky. Pokud jste dočetli až sem, dále už hledat nemusíte. Našli jste, co potřebujete. Tím je nebankovní hypotéka bez registru. Bez registru proto, že se tam sice nahlédnout musí, na to je zákon popsaný již v perexu, ale ten hovoří o nahlédnutí. Dále nic. Takže se prostě záznam, pokud tam nějaký máte, prostě ignoruje. Nikoho nezajímá. A proto klidně můžete o hypotéku zažádat, i když jste to třeba zkoušeli jinde a neuspěli právě kvůli onomu záznamu.

balíčky bankovek

Mimochodem, to není jediná výhoda zmíněné hypotéky. Je jich pochopitelně mnohem více. Například to, že je neúčelová, tedy, po obdržení peněz na účet není nutné komukoli prokazovat, jak jste s penězi naložili. To v praxi znamená, že si za ně může koupit třeba ponorku. To je dáno právě tím slůvkem, neúčelová.

Pokud máte vážný zájem, tak postačí, když kliknete na odkaz v tomto článku, a tak se dostanete na jiný web. Zde pak uvidíte, co dělat dále.